შაბათი, ივლისი 27, 2024
aviabiletebi aviabiletebi
aviabiletebi
Homeჯანმრთელობარა დაემართება თქვენს ორგანიზმს, თუ ყოველდღიურად დაიწყებთ ნივრის ჭამას?

რა დაემართება თქვენს ორგანიზმს, თუ ყოველდღიურად დაიწყებთ ნივრის ჭამას?

რა დაემართება თქვენს ორგანიზმს, თუ ყოველდღიურად დაიწყებთ ნივრის ჭამას?

ნიორი უნიკალური პროდუქტია, რომელიც შეიცავს ცილებს, ნახშირწყლებს და 400-მდე სხვადასხვა ბიოაქტიურ ელემენტს.

ყველას გვახსოვს, როგორ გვაჭმევდნენ დედა და ბებია სადილად ერთი კბილი ნიოს. იგი ითვლებოდა პირველ და ყველაზე საიმედო საშუალებად ყველა ინფექციისა და გაციების დროს. ახლაც მახსოვს ნიორით გახეხილი შავი პურის ქერქის არომატი! რატომ არის ნიორი ასე სასარგებლო? სინამდვილეში, ეს მხოლოდ ადამიანის ჯანმრთელობის საწყობია.

რამდენად სასარგებლოა ნიორი?

  • აუცილებელია გულისა და სისხლძარღვებისთვისნიორი და შაქრიანი დიაბეტი (ძირითადად ტიპი 2)
  • ნიორი იმუნიტეტის გასაძლიერებლად
  • ნიორი ებრძვის ადამიანის პარაზიტებს
  • ნიორი და საჭმლის მონელება
  • ნიორი და სახსრები
  • ნიორი და კანი.
  • ნიორი და წონის დაკლება

რა დაგეხმარებათ ნივრის სუნის მოცილებაში?

ნორმალურია თუ არა ნივრის ყოველდღიურად ჭამა? რამდენის ჭამა შეიძლება ერთდროულად? და რა იქნება შედეგები? ამ სტატიის წაკითხვის შემდეგ შეგიძლიათ მიიღოთ პასუხები ზემოთ მოცემულ კითხვებზე.

ნიორი ბუნებრივი ანტიბიოტიკია.

ნიორი შეიცავს ალიცინს. იგი გამოიყოფა დაჭერისას (მაგალითად, დაჭრით) და სწრაფად ნადგურდება მაღალ ტემპერატურაზე (ნიორი უდავოდ უფრო ჯანსაღია, როცა ნედლი,ახალია).

ალიცინი კლავს სხვადასხვა ტიპის ბაქტერიებს, აქვს ანტისეპტიკური მოქმედება, ხელს უშლის მიკროორგანიზმების გამრავლებას.

ნივრის დიდი პლიუსი ფარმაცევტულ ანტიბიოტიკებთან შედარებით არის ის, რომ ანადგურებს მხოლოდ მავნე ბაქტერიებს.

ხელოვნური ანტიბიოტიკები კი პირიქით, მავნე, სასარგებლო მიკროორგანიზმების გარდა, რაც ჩვენ გვჭირდება, ანადგურებს მიკროფლორას, რაც იწვევს ნაწლავის დისბაქტერიოზს.

თუ დაიწყებთ ნივრის სისტემატურ გამოყენებას, შექმნით ორგანიზმის დაცვას ისეთი საშიში პათოგენებისგან, როგორიცაა სალმონელა, სტრეპტოკოკები, სტაფილოკოკები, აგრეთვე ტუბერკულოზის, დიზენტერიის, კანდიდოზის პათოგენები.

ნიორი აუცილებელია გულისა და სისხლძარღვებისთვის

ზემოაღნიშნული ალიცინი იცავს ადამიანის გულ-სისხლძარღვთა სისტემას.ამ პროდუქტის მხოლოდ ერთი კბილის ყოველდღიური გამოყენება ხელს უწყობს სისხლძარღვების გაძლიერებას, სისხლის მიმოქცევის სტიმულირებას და ქოლესტერინის კონცენტრაციის შემცირებას 10%-ით. და, შედეგად, ამცირებს თრომბოზის, ინსულტის და გულის შეტევის რისკს.

ნიორი ხელს უწყობს არტერიული წნევის შემცირებას. სტაბილური შედეგი შეიძლება შეინიშნოს ნივრის ყოველდღიურ დიეტაში შეყვანიდან უკვე 12 კვირის შემდეგ.

ნიორი და შაქრიანი დიაბეტი (ძირითადად ტიპი 2)
ეს პროდუქტი ამცირებს სისხლში შაქარს დაახლოებით 25%-ით.

ნიორი დადებითად მოქმედებს არტერიების და სისხლძარღვების მდგომარეობაზე და იცავს პაციენტის გულს ისეთი დაავადებებისგან, როგორიცაა კარდიომიოპათია და ათეროსკლეროზი.

ნიორი იმუნიტეტის გასაძლიერებლად

ამ პროდუქტის ანტივირუსული ეფექტი ვლინდება გოგირდის ნაერთების მნიშვნელოვანი შემცველობით, რომლებიც აძლიერებენ იმუნურ სისტემას და ანეიტრალებენ თავისუფალ რადიკალებს და ტოქსინებს, რომლებიც აზიანებენ ორგანოების უჯრედებს.

ნიორი ებრძვის ადამიანის პარაზიტებს

უძველესი დროიდან ადამიანები იყენებდნენ ამ ბოსტნეულს ორგანიზმიდან პარაზიტების მოსაშორებლად. რატომ არის ნიორი ეფექტური ჯიარდიას, ჭიების და სხვა პარაზიტების წინააღმდეგ? ბოსტნეულის შემადგენლობაში შემავალი ფიტონციდები უარყოფითად მოქმედებს პათოგენურ ფლორაზე და, კერძოდ, ჭიებზე.

ნიორი და საჭმლის მონელება

ნიორი ხელს უწყობს კუჭის წვენის გამომუშავებას (ეს ასტიმულირებს რკინის შეწოვას),არეგულირებს პანკრეასის ფუნქციონირებას, გამორიცხავს ნაწლავებში გაფუჭებულ მოვლენებს და იწვევს მადას.

მაგრამ გასტრიტით, კუჭისა და თორმეტგოჯა ნაწლავის წყლულით, პანკრეატიტით და პანკრეასის რიგი სხვა პრობლემებით, ეს პროდუქტი არ არის რეკომენდებული, რათა არ გამოიწვიოს რეციდივი.

ნიორი და სახსრები

ბოსტნეულს შეუძლია შეანელოს მარილის დეპონირების პროცესი, იცავს განადგურებისგან და აღადგენს ხრტილსა და სახსრების ქსოვილებს და ემსახურება როგორც ოსტეოართრიტის პროფილაქტიკას.

ნიორი და კანი.

პროდუქტი უკიდურესად მდიდარია ანტიოქსიდანტებით, ფლავონოიდებით, B ჯგუფის ვიტამინებით, მჟავებით, რომლებსაც შეუძლიათ კანის რეგენერაცია, მისცეს მას ელასტიურობა, ებრძვიან აკნეს წარმოქმნას და ადრეულ ნაოჭებს.

და ეს ყველაფერი დღეში 1-2 კბილის ჭამის დროს.

ნიორი და წონის დაკლება

დიეტოლოგები და სწორი კვების დამცველები თვლიან, რომ ნივრის დიეტაში შეყვანა წონის დაკლების პროვოცირებას ახდენს.

ეს გამოწვეულია იმით, რომ:

  • პროდუქტის 1 კბილი შეიცავს მხოლოდ 3-4 კალორიას.
  • ნივრის გლიკემიური ინდექსი 30-ია (დიეტური პროდუქტია).
  • ბოსტნეულს აქვს კანქვეშა ცხიმის დაშლის და დაწვის უნარი.
  • პროდუქტი ააქტიურებს მეტაბოლიზმს და ასტიმულირებს საჭმლის მონელებას.
Facebook კომენტარები
კომპენსაცია ფრენებზე
კომპენსაცია ფრენებზე
ავიაბილეთები