საოცარი სარგებელი!
ანთების საწინააღმდეგო თვისებები: ქრონიკულმა ანთებამ შეიძლება სერიოზული საფრთხე შეუქმნას თქვენს სხეულს და გამოიწვიოს მრავალი სერიოზული დაავადება. ის მჭიდროდაა დაკავშირებულია გულ-სისხლძარღვთა დარღვევებთან, დიაბეტთან, ართრიტთან, ალცჰეიმერის დაავადებასთან, რესპირატორულ და აუტოიმუნურ დაავადებებთან.
თუ ანთება გაწუხებთ, ჯანჯაფილის ჩაი თქვენთვის საუკეთესო სასმელია. მას აქვს საოცარი ანთების საწინააღმდეგო თვისებები, რომელიც იცავს თქვენს სხეულს ზემოთ ჩამოთვლილი პირობებისგან და ამცირებს ანთებას და ტკივილს სახსრებსა და კუნთებში.
იმუნური სისტემის გაძლიერება: ჯანჯაფილი მდიდარია რამდენიმე იმუნომოდულატორული ნაერთით, როგორიცაა ჯინჯეროლი, რომლებიც ქმნიან მის ანტივირუსულ, სოკოს საწინააღმდეგო და ანტიბაქტერიულ თვისებებს. ის აძლიერებს თქვენს იმუნურ სისტემას, რაც საშუალებას აძლევს თქვენს ორგანიზმს ებრძოლოს ინფექციებს და თავიდან აიცილოს გაციება და გრიპი.
აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას: მის მრავალ სარგებელს შორის უნდა შევიტანოთ საჭმლის მომნელებელი პრობლემების დახმარება და საჭმლის მომნელებელი ფუნქციის გაუმჯობესების უნარიც. ეს სარგებელი მოდის ინგრედიენტებიდან, რომლებიც ასევე ზრდის საკვები ნივთიერებების შეწოვას.
ჯანჯაფილი დაგეხმარებათ ყაბზობის, კუჭის აშლილობის, შებერილობის, გულისრევის, ღებინების, კრუნჩხვების, დიარეის და საჭმლის მომნელებელი პრობლემების დროს.
აუმჯობესებს სისხლის მიმოქცევას: თუ გაწუხებთ მაღალი წნევა და ქოლესტერინის დონე, ჯანჯაფილი დაგეხმარებათ თქვენი სისხლის ნაკადის ნორმალური ფუნქციონირების დაბრუნებაში და გულ-სისხლძარღვთა დაავადებებთან ბრძოლაში. მას ასევე შეუძლია არტერიების გასუფთავება, ინსულტისა და გულის შეტევის თავიდან აცილებაც კი.
აუმჯობესებს ტვინის მუშაობას: ჯანჯაფილი იცავს ტვინს სტრესისგან, აპოპტოზისა და ანთებისგან, აუმჯობესებს მეხსიერებას და შემეცნებას. ის განსაკუთრებით ეხმარება საშუალო ასაკის ქალებს შემეცნებითი შესაძლებლობების გასაუმჯობესებლად.
როგორ მოვამზადოთ ჯანჯაფილის ჩაი?: ჯანჯაფილის ჩაის დამოუკიდებლად მომზადება ძალიან მარტივია და ბევრად უკეთესია, ვიდრე მაღაზიებში ყიდვა.
დაგჭირდებათ: უმი ჯანჯაფილის 4-დან 6 თხელი ნაჭერი; ორგანული თაფლი (გემოვნებით)
ჯერ აადუღეთ წყალი, შემდეგ დაუმატეთ ჯანჯაფილის ნაჭრები. გააჩერეთ დაბალ ცეცხლზე 10-15 წუთის განმავლობაში. შემდგომ ოდნავ გააცივეთ სასმელი და დაამატეთ თაფლი გემოს გაუმჯობესების მიზნით.