წიწიბურის სასმელი წონის ჯანსაღი დაკლებისთვის!
გაზაფხული, ზაფხული, მოგზაურობა სანაპიროზე ან მოულოდნელი წვეულება. ბევრი მოვლენა ზოგჯერ გვაოცებს თავისი მოულოდნელობით. როგორც წესი, წინა დღით, შიშით ვხვდებით, რომ კაბა პატარა გვექნებაა, საცურაო კოსტუმის ჩაცმა უხერხულია.
იმისათვის, რომ მსგავსი შემთხვევები არ იქცეს კანონზომიერებად, გირჩევთ, მუდმივად შეინარჩუნოთ ფორმა, პერიოდულად გაიწმინდოთ ორგანიზმი წონის დაკლებისთვის წიწიბურას სასმელით.
წიწიბურას სასმელი წონის დაკლებისთვის
წიწიბურის ფქვილის გემრიელი და ეფექტური კოქტეილი მზადდება, სწორედ მას აქვს არაერთი სამკურნალო თვისება.
- ის ასუფთავებს სისხლძარღვებს და ამცირებს სისხლში შაქრის დონეს.
- აჩქარებს და ახდენს მეტაბოლიზმის ნორმალიზებას.
- აუმჯობესებს საჭმლის მომნელებელი ტრაქტის მუშაობას.
- სასარგებლოა პანკრეასის დაავადებების დროს.
- ორგანიზმიდან გამოაქვს რადიონუკლიდები, შლაკები და ტოქსინები.
- აძლიერებს ნერვულ სისტემას, ზრდის კუნთების გამძლეობას.
გასახდომი სასმელის რეცეპტი
დილით, საუზმემდე 30 წუთით ადრე, უნდა დალიოთ საღამოს მომზადებული სასმელი ორი მარტივი ინგრედიენტისგან:
- 1 ს.კ წიწიბურა
- 1 უცხიმო კეფირი
მომზადების მეთოდი:
1. ბურღული გახეხეთ ყავის საფქვავში წიწიბურას ფქვილის მიღებამდე.
2. ფქვილს დაასხით კეფირი, კარგად აურიეთ და შედგით მაცივარში.
3. დაიძინე მშვიდად: ხვალ ერთი ნაბიჯით მიახლოვდები შენი ოცნების ფიგურას!
დალიეთ წიწიბურას სასმელი 14 დღის განმავლობაში, ერთთვიანი შესვენების შემდეგ, კურსი შეიძლება განმეორდეს. მშვენიერი კოქტეილი დაგეხმარებათ დღეში 500 გ-მდე ჭარბი წონის მოცილებაში, თქვენ უბრალოდ უნდა გამორიცხოთ რაციონიდან ფქვილი,ტკბილეული და ალკოჰოლი.
ამ სასარგებლო საშუალების რეცეპტი საიდუმლოდ ვერ შეინახება!
რით არის სასარგებლო წიწიბურა?
1. დამტკიცებულია, რომ წიწიბურას კერძები ამაღლებს განწყობას. მოხარშული წიწიბურა ასტიმულირებს ტვინის მუშაობას დ ახელს უწყობს ფსიქოემოციური გამძლეობის ამაღლებას.
2. წინა პუნტქის გაგრძელება: წიწიბურას გარსისგან ამზადებენ უძილობის საწინააღმდეგო ბალიშებს, რაც იმაზე მეტყველებს, რომ ამ პროდუქტს დამამშვიდებელი თვისებაც აქვს.
3. წიწიბურა – სავსეა ორგანიზმისთვის აუცილებელი ამინომჟავებისა და ცილის (კვერცხის ცილის ან რძის მსგავსი).
4. წიწიბურის დიეტის პოპულარობა იმით აიხსნება, რომ ამ მარცვლეულში შედის ისეთი მინერალური ნივთიერებები, რომლებიც აჩქარებს ნივთიერებათა ცვლას, გამოაქვს ორგანიზმიდან ზედმეტი სითხე და წვავს ცხიმებს.
5. მჟავები, რომელსაც წიწიბურა შეიცავს, კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის მჟავა-ტოტოვან ბალანსს არეგულირებს, ასევე ამაგრებს სისხლძარღვებს.
გაუზიარეთ სასარგებლო ინფორმაცია თქვენს მეგობრებს!