ოთხშაბათი, ნოემბერი 27, 2024
aviabiletebi aviabiletebi
aviabiletebi
Homeჯანმრთელობაბრინჯის ნაზავი დაგეხმარებათ ოსტეოქონდროზის წინააღმდეგ!

ბრინჯის ნაზავი დაგეხმარებათ ოსტეოქონდროზის წინააღმდეგ!

ბრინჯის ნაზავი დაგეხმარებათ ოსტეოქონდროზის წინააღმდეგ!

ხერხემალი სხეულის ერთ-ერთი უმნიშვნელოვანესი ნაწილია. ის დაზიანებისგან იცავს ზურგის ტვინს, უზრუნველყოფს დგომასა და მოძრაობას. ოსტეოქონდროზის დროს დიდი ზიანი ადგება ცვენს ჯანმრთელობას.

ამიტომ, აქ არის იმ მარტივი და ეფექტური სასუალების რეცეპტი, რომელიც ამ პრობლემას მოგიგვარებთ.

ინგრედიენტები:

  • ბრინჯი
  • შაქარი
  • ქიშმიში
  • ადუღებული წყალი

აი, როგორ მოვამზადოთ იგი:

ჩაყარეთ 4 სუფრის კოვზი ნებისმიერი ბრინჯი , 3 სუფრის კოვზ შაქარი და 5 შავი ქიშმიში 1 ლიტრ ადუღებულ წყალში. ურიეთ და ურიეთ ნაზავი 4 დღის განმავლობაში, თუ ძალიან ცხელა, სამი დღე საკმარისია. ამის შემდეგ, ნაზავი უნდა გაიფილტროს, ჩაასხათ ბოთლებში და შეინახეთ მაცივარში. აუცილებელია ნაზავის ნახევარი ჭიქის დალევა დღეში სამჯერ ჭამის შემდეგ.

შემდეგი ნაწილი მზადდება პირველი ნაწილის ნარჩენებისგან - ნაზავის გამოწურვის შემდეგ დარჩენილ ნალექზე, დაამატეთ 1 ლიტრი წყალი და 3 სუფრის კოვზი ბრინჯი და შაქარი, ქიშმიშიც ერთით ნაკლები - 3 ცალი, დააყოვნეთ იგივე რეჟიმში.

ბრინჯის ნაზავის მეორე გადაწურვის შემდეგ კი ნარჩენი არ გადაყაროთ, გამოიყენეთ მესამე პორციისთვის, მაგრამ დაამატეთ 2 სუფრის კოვზი ბრინჯი და შაქარი და უკვე 3 ცალი ქიშმიში. ეს ნახავი მუშაობს ბრინჯის გაწმენდის ჩვეულებრივი ტექნიკის მსგავსად,მხოლოდ ეს მეთოდი ნაკლებად პრობლემურია და, შესაბამისად, უფრო შესაფერისია მოუთმენელი მამაკაცებისთვის, რომლებსაც უჭირთ ჯანმრთელობისთვის სასარგებლო რაიმეს გაკეთება. ჩემი ქმარი ამ ნაზავს სვამს, ყოველთვიურ კურსებზე.

ცოტა რამ ბრინჯის შესახებ:

ბრინჯი რამდენიმენაირია: თეთრი, მურა-წაბლისფერი და ველური. ჩვენ კერძებს უმეტესად თეთრი ბრინჯისგან ვამზადებთ, თუმცა მურა და ველური ჯიშები გაცილებით სასარგებლოდ მიიჩნევა. ბრინჯით მსოფლიოს მოსახლეობის ნახევარზე მეტი იკვებება. ამ კულტურის სამშობლო აზიაა - თანამედროვე ტაილანდისა და ვიეტნამის ჩრდილოეთ რეგიონები. აზიის თითოეული მკვიდრი წელიწადში საშუალოდ 150 კგ ბრინჯს მიირთმევს. აღმოსავლეთში მას ბუნებრივი არომატის შესანარჩუნებლად არც მარილს უმატებენ და არც სანელებლებს. ევროპაში ბრინჯი გვიან გავრცელდა. თავდაპირველად ის ძვირფას ეგზოტიკურ მცენარედ მიიჩნეოდა და მისი მარცვლებისგან მხოლოდ სამეფო და სადღესასწაულო სუფრებისთვის განკუთვნილ განსაკუთრებულ ტკბილეულს ამზადებდნენ. თანდათან ბრინჯი ევროპაშიც ერთ-ერთ ძირითად საკვებად იქცა, თუმცა, აზიისგან განსხვავებით, იქ სხვა ინგრედიენტებთან მისი შერევა იმთავითვე დაიწყეს.

"ჩვენ სასარგებლო ინფორმაციის გაცვლით შეგვიძლია ბევრის სიცოცხლე ვიხსნათ და გადავარჩინოთ. ჩემი აზრით, აუცილებელია რომ სასარგებლო და მარტივი ხრიკები ვიცოდეთ,რაც ჯანმრთელობას გაგვიუმჯობესებს ან საერთოდ ფატალური  შედეგისგან გვიხსნის,ჯანმრთელობას და სულიერ მხნეობას გისურვებთ."

კომპენსაცია ფრენებზე
კომპენსაცია ფრენებზე
ავიაბილეთები
Don`t copy text!