ეს ძლიერი კომბინაცია ძალიან ეფექტურია თქვენი სხეულის დეტოქსიკაციისთვის!!
გაგიკვირდებათ!
ორგანიზმის დეტოქსიკაციის, დაკარგული ენერგიის აღდგენის, მეტაბოლიზმის გაზრდისა და იმუნური სისტემის გაძლიერების მრავალი გზა არსებობს. თუმცა მათ შორის დაიკონის და სტაფილოს ნარევი ერთ ერთი საუკეთესოა!! ეს ნარევი იძლევა საუკეთესო შედეგებს ყველა ასპექტში.
იდეალური კომბინაცია სხეულის გასაწმენდად:
ეს ძლიერი კომბინაცია დააჩქარებს ცხიმების წვის პროცესს და ასევე ასტიმულირებს თქვენს ორგანიზმს ტოქსინების აღმოფხვრას. იაპონური ბოლოკის თვისებები, ერთ ერთი გამორჩეულია ორგანიზმის გასაწმენდად, ენერგიისა და ბოჭკოების მისაღებად.
იაპონური ბოლოკის სარგებელი: Daikon, ასევე ცნობილი როგორც იაპონური ბოლოკი, არის ვიტამინი C, ბეტა-კაროტინის, კალციუმის, კალიუმის და რკინის მდიდარი წყარო. ფრუქტოზის, სახამებლის, პექტინისა და ცელულოზის შემცველი საკვები ნივთიერებების მაღალი შემცველობა ასტიმულირებს საკვების მონელებას. დიაბეტით დაავადებულებს შეუძლიათ ისარგებლონ ამ უპირატესობებით და დადასტურებულია, რომ ეს საკვები სასარგებლოა ანემიის, ათეროსკლეროზის სამკურნალოდ და ინფარქტისა და ინსულტის თავიდან ასაცილებლადაც კი.
სტაფილოს სარგებელი: სტაფილო არის ბეტა-კაროტინის, ბოჭკოვანი, ვიტამინი C და A, რკინის, გლუტამინის, გალაქტანის, პენტოზანის, ინოზიტოლის, კალიუმის, კალციუმის, პექტინის, ეთერზეთის, ფიტოსტეროლის, ასპარაგინის, შაქრის, სახამებლის, ცელულოზის, ცილის და სხვა საკვები ნივთიერებების შესანიშნავი წყარო. . განსაკუთრებით რეკომენდებულია ანემიის, კანის პრობლემების, ოსტეოპოროზის, მაკულარული დეგენერაციის, მაღალი ქოლესტერინის, დიაბეტის და სხვა დაავადებების სამკურნალოდ.
მოამზადეთ ეს რეცეპტი და მალე ნახავთ მოულოდნელ შედეგებს:
1. შეურიეთ ნახევარი ჭიქა დაიკონი და ნახევარი ჭიქა სტაფილო.
2. დაამატეთ ორი ჭიქა წყალი და ადუღეთ 2-3 წუთი.
3. ბოსტნეულის დარბილების შემდეგ დაამატეთ რამდენიმე წვეთი თხევადი ქოქოსის ზეთი.
4. არ გამოიყენოთ ეს საშუალება ზედიზედ 10 დღეზე მეტი ხნის განმავლობაში.
ამ ნარევის სხვა სარგებელი: ეს მძლავრი კომბინაცია არა მხოლოდ სასარგებლოა ორგანიზმის დეტოქსიკაციისთვის, არამედ დიდი წვლილი აქვს ამ ჯანმრთელობის მდგომარეობაზე.
საჭმლის მომნელებელი ფერმენტები: კვლევებმა აჩვენა, რომ დაიკონის ბოლოკი ძალიან მდიდარია საჭმლის მომნელებელი ფერმენტებით, რომლებიც ეხმარება ორგანიზმს რთული ნახშირწყლების, ცხიმებისა და ცილების ათვისებაში. აზიის ქვეყნებში, დაიკონი ჩვეულებრივ მიირთმევენ საჭმლის დასაწყისში. ითვლება, რომ ის ასევე ხელს უწყობს მავნე კანცეროგენის ბლოკირებას, სახელად ნიტროზამინს, რომელიც გვხვდება როგორც ბუნებრივ, ასევე საკვებ პროდუქტებში.
ვიტამინი ცე: ის ისეთი ძლიერი ანტიოქსიდანტია, რომ მას პლანეტის ყველა დერმატოლოგი გვირჩევს. სასიხარულო ამბავი ის არის, რომ ერთი ჭიქა დაიკონი გაძლევთ 26 მგ C ვიტამინს, ანუ ყოველდღიური რეკომენდებული რაოდენობის 34%-ს.
გასახდომი საშუალება: ეს შესანიშნავი საკვებია ჯანსაღი წონის დასაკლებად. Daikon შეიცავს მხოლოდ 60 კალორიას, 5 გრამ ბოჭკოს და თითქმის ნულ პროცენტს ცხიმს. გასაკვირი არ არის, რომ ესაა წონის დაკარგვის ერთ-ერთი ყველაზე პოპულარული პროდუქტი აზიაში.