როგორ დავარბილოთ კარაქი სულ რაღაც ორ წუთში? ამ ხრიკის შესახებ ყველამ უნდა იცოდეს!


თუ გემრიელ კერძს ამზადებთ, რომლისთვისაც რბილი კარაქია საჭირო, თქვენ კი მისი მაცივრიდან გამოღება დაგავიწყდათ, ნუ ნერვიულობთ. ეს ხრიკი დაგეხმარებათ პრობლემა მარტივად, ზედმეტი ძალისხმევის გარეშე გადაჭრათ. 


ჭიქაში ცხელი წყალი ჩაასხით და დაელოდეთ დაახლოებით 1 წუთი, სანამ ის არ გაცხელდება. ამის შემდეგ წყალი გადაღვარეთ და ჭიქა კარაქს ზემოდან დააფარეთ. 1–2 წუთში კარაქი უფრო რბილი გახდება!

ასევე დაგაინტერესებთ: ყურები ორგანიზმის სარკეა. დააკვირდით მათ და გაიგეთ რა გაწუხებთ

loading...


მოგწონთ სტატია?
Send to a friend