პროდუქტი, რომელიც მაცივარში არასდროს არ უნდა შეინახოთ! ყურადსაღებია


მაცივარი პროდუქტის შესანახად კარგი ადგილია, მაგრამ ყველაფრის მაცივარში შენახვა არ შეიძლება. 

პომიდორს მაცივარი ტექსტურას და  გემოს უკარგავს. 

თაფლი კრსიტალებად იქცევა და გასქელდება, შეინახეთ ის ოთახის ტემპერატურაზე. 

ნიორი დაობდება.

ყავას რომ გემო არ დაეკარგოს შეინახეთ ოთახის ტემპერატურაზე.

პური მაცივარში შრება, ამიტომ ნაჭერში გაახვიეთ და ოთახის ტემპერატურაზე შეინახეთ. 

ცხელი სოუსი იდეალურად ინახება ოთახის ტემპერატურაზე. 

ხახვი ობდება და რბილდება მაცივარში;

ნესვი საკუთარ ანტიოქსიდანტურ თვისებას მაცივარში კარგავს. 

კარტოფილს მაცივრის ტემპერატურა აშრობს.

ალკოჰოლური სასმელი მაცივარში არ შეინახოთ. 

ელემენტის ძალიან მაღალ ან ძალიან დაბალ ტემპერატურაზე შენახვა აფუჭებს მას. შეინახეთ საშუალო ტემპერატურაზე. 

ზეითუნის ზეთი ცივ და ბნელ ადგილას უნდა შეინახოთ, მაგრამ არა მაცივარში, რადგან იქ მისი კონსისტენცია კარაქის კონსისტენციას დაემსგავსება. 

ასევე დაგაინტერესებთ: როგორ გავაკეთოთ მაცივარი საკუთარი ხელით ელექტროენერგიის გარეშე. საოცარი გამოგონებაა