მათ ჩიზბურგერი ჩაუშვეს ჰიდროქლორის მჟავაში. შედეგი ვნახე და მას აღარასოდეს შევჭამ!


1

მოგწონთ სტატია?
Send to a friend

ჰიდროქლორის მჟავა ადამიანის კუჭის წვენის ერთ-ერთი მნიშვნელოვანი კომპონენტია. ყველა ჩვენგანის ორგანიზმში არის ამ მწველი სითხის გარკვეული რაოდენობა. იგი მნიშვნელოვან როლს ასრულებს საჭმლის მონელების პროცესში და იცავს ორგანიზმს მიკრობებისგან.

ამ ვიდეოს შემქმნელმა მეცნიერებმა გადაწყვიტეს, ენახათ, რა დაემართებოდა „მაკდონალდსის“ ჩიზბურგერს, თუ მას ჰიდროქლორის კონცენტრირებულ მჟავაში მოათავსებდნენ. მათ ჩაუშვეს საკვების ნახევარი სითხეში, დაინიშნეს დრო და წავიდნენ.

3,5 საათის შემდეგ, ექსპერიმენტატორები დაბრუნდნენ. შედეგი, რომელიც მათ დახვდათ, არც ისე სასიამოვნო აღმოჩნდა… ჩიზბურგერი მთლიანად იყო გაშავებული და მას სქელი საშინელი მასის შესახედაობა ჰქონდა.

loading...