ნახეთ როგორ უნდა მოამზადოთ ქოქოსის მაკარუნი კვერცხის გარეშე! მარტივია…


მოგწონთ სტატია?
Send to a friend

მაკარუნი, ფრანგული მაკარუნისგან განსხვავებით ტრადიციული, კლასიკური ქოქოსის დესერტია, რომელიც მარტივად მზადდება და რაც მთავარია უგემრიელესია.

დაგჭირდებათ:

• 400 გრ. ქოქოსის ფანტელი
• 1 ქილა შესქელებული რძე
• 2 ჩ. კ ვანილის ექსტრაქტი

აცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 160 გრადუს ცელსიუსზე, პერგამენტის ქაღალდზე.

ასევე დაგაინტერესებთ: მოამზადეთ საუზმედ უგემრიელესი ოლადები იოგუტით! ძალიან მოგეწონებათ…