ნახეთ, როგორ უნდა მოამზადოთ ღორის ხორცი თაფლისა და ბალზამიკოს მარინადით!


მოგწონთ სტატია?
Send to a friend

დაგჭირდებათ:

• 1/4 ჭიქა ბალზამიკოს ძმარი
• 1/4 ჭიქა თაფლი
• 1/4 ჭიქა გარგარის ჯემი
• 2 ს. კ დიჟონის მდოგვი
• 1 ჩ. კ ცხარე სანელებლები
• 5 კბილი, წვრილად დაჭრილი ნიორი
• 900 გრ. ღორის ხორცის ნაჭრები
• 1-2 ს. კ ზეითუნის ზეთი
• როზმარინი

ხორცი მარინადში 30 წუთის განამვლობაში გააჩერეთ და შეწვით.

ასევე დაგაინტერესებთ: როგორ მოვამზადოთ შემწვარი თევზი მდოგვის სოუს-მარინადთან ერთად? გემრიელია!