მოამზადეთ ქათმის ღვიძლი გემრიელად და მარტივად! უცილებლად მოგეწონებათ…


დაგჭირდებათ:

• ქათმის ღვიძლი
• 5 ს. კ არაჟანი
• 3 ც. კვერცხი
• 4 ს. კ ფქვილი
• 4 კბილი ნიორი
• მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით

მომზადება:

1. დაჭყლიტეთ ნიორი. აურიეთ ერთმანეთში დაჭყლეტილი ნიორი, კვერცხი და არაჟანი. ჩააცერით ფქვილი, მოაყარეთ მარილი და კარგად აურიეთ.

2. კარგად გარეცხეთ ღვიძლი და დაამუშავეთ. მისი ნაჭრები ამოავლეთ მიღებულ მიქსში. შეწვით გახურებულ ზეთში, ტაფაზე, ისე, რომ ჭურჭელი იყოს თავდახურული.

ასევე დაგაინტერესებთ: ნახეთ, როგორ უნდა მოამზადოთ ღორის ხორცი თაფლისა და ბალზამიკოს მარინადით!