ანანასის დაჭრის ყველაზე მარტივი მეთოდი. მიჰყევით ხაზებს და დაჭერით ადვილად


Capture

მოგწონთ სტატია?
Send to a friend

ეს ანანასის დაჭრის ყველაზე მარტივი მეთოდია, რომლის მიხედვით პირველ რიგში ვაჭრით თავს და ძირს. შემდეგ კი ორ თანაბარ ნაწილად ვყოფთ. აუცილებლად უნდა იცოდეთ, რომ ანანასის გული ბევრ მავნე ნივთიერებას შეიცავს, ამიტომ მის ამოჭრას გირჩევთ. გადაჭრილ ანანასზე ხაზები კარგად ჩანს, მიჰყევით ამ ხაზეს დანით და მის უსარგებლო ნაწილს მარტივად მოაშორებთ. შუაზე გაყოფილი ნანასი კიდევ ერთხელ გაყავით შუაზე და პატარა კუბიკებად დაჭერით ბოლოს კი კანი ერთიანად მოაცილეთ.

loading...