18 ხრიკი, რომელიც სამზარეულოში ფუსფუსისას აუცილებლად გამოგადგებათ…


1. აი, როგორ უნდა მოამზადოთ ორი პიცა ერთდროულად!

2. ბულგარული წიწაკის დაჭრის სწორი მეთოდი…

3. მოაშორეთ ზედმეტი ზეთი ფორმას მასში ცოტაოდენი ბრინჯის ჩაყრით…

4. ვაშლის მჭრელის გამოყენება სხვაგვარადაც შეიძლება…

5. მოამზადეთ გემრიელი კოქტეილი პირდაპირ საზამთროში…

6. გამოიყენეთ ორი თავსახური, რომ ბოსტნეული სალათისთვის თანაბრად გაჭრათ.

7.იმისთვის, რომ დიდხანს გაძლოს სალათს ფოთლმა და მწვანილმა, შეინახეთ მათთან ერთად ქაღალდის ხელსახოცი

8. თუ გიყვართ ციტრუსი, მისი დაჭრის საუკეთესო გზას გთავაზობთ…

9. გააკეთეთ ყავის ყინული…

10. მწიფე მაგოს გათლა ჭიქის გამოყენებითაც მარტივად შეიძლება…

11. კივის კოვზით გაფრცქვნის მარტივი მეთოდი…

12. დაარბილეთ კარაქი დესერტისთვის მასზე ცხელი ჭიქის დაფარებით სულ რამდენიმე წამში..

13. ნამხვარი და რძე ძალიან უხდება ერთმანეთს, შეგიძლიათ რძე პირდაპირ შეფუთვაში ჩაასხათ

14. პლასტმასის ბოთლით კვერხის გულისა და ცილის განცალკევების ყველასთვის ნაცნობი ხრიკი…

15. აჩუქეთთ ცარიელი კეტჩუპის ბოთლს მეორე სიცოცხლე: შეინახეთ მასში ფენქეიქი ცომი…

16. პლასტიკური ქაღალდი გამოგადგებათ დაჭრილი ბოსტნეულის მაცივარში შესანახად.

17. მარწყვის გასუფთავება უბრალო საწრუპითაა შესაძლებელი.

18. ბანანის გათლის ყველაზე მარტივი მეთოდი: უბრალოდ მოუჭირეთ მის ბოლოს ხელი და გაფრცქვენით…

ასევე დაგაინტერესებთ: ძალიან მარტივი და განსაკუთრებულად გემრიელი ფრანგული სალათი!/a>